Nieuws

Gezocht: aanstormend verkooptalent

Je hebt gevoel voor commercie en je bent administratief sterk. Daarbij ben je heel nauwkeurig, een pietje-precies eigenlijk. Je wordt blij van werken in een leuk team en van gezamenlijk successen behalen. Belangrijk: je hebt geen ochtendhumeur! Word jij de verkoop binnendienstmedewerker bij de vroege vogels van Mixt Creations, voor 32 tot 40 uur per week?

Wat je doet?

Je ondersteunt de afdeling verkoop met alle voorkomende werkzaamheden. Je bent enthousiast en je pakt gemakkelijk van alles op. Je kunt prima zelfstandig werken, maar functioneert het beste in een goed team. Een beetje stress krijgt jou er niet onder; ook dan blijf je helder communiceren. Je doet voorbereidend werk en geeft graag de perfecte voorzet. Samen scoren is namelijk wel zo leuk! Omdat je werk zo afwisselend is, kun je veel leren.

Waar je dat doet?

Bij Mixt Creations, op de bloemenveiling van Aalsmeer. Onder de naam Plant Creations creëren wij groene cadeaus: kant-en-klare plantarrangementen die een glimlach op je gezicht toveren. We leveren aan de betere tuincentra, woonwinkels en bloemisten. Bij Mixt Creations werken ruim 25 medewerkers. Als binnendienstmedewerker word je onderdeel van een saamhorig verkoopteam, dat staat te popelen om je snel wegwijs te maken.

Wat levert het je op?

  • Een passend salaris, dat spreekt voor zich
  • Afwisselend werk voor 32 tot 40 uur per week
  • Een functie bij een dynamisch bedrijf, waar hard wordt gewerkt en veel lol wordt gemaakt
  • De kans om veel te leren en je te ontwikkelen
  • Een fijne werkplek op een plantrijk kantoor
  • Uiteraard een groen cadeau op z’n tijd

Wat je kunt?

  • Ondersteunen, met veel inzet en enthousiasme
  • Helder communiceren, in goed Nederlands
  • Het overzicht houden, ook als het druk is
  • Nauwkeurig werken 

Dat klinkt goed, wat nu?

Laat het ons weten en solliciteer. Met een ouderwetse motivatiebrief, een goede video of een kort appje – net wat jij denkt dat goed is. Neem contact op met Annalies Eijkhout via 06 – 50 26 14 42 of via a.eijkhout@mixtcreations.nl.

Verrassen met Limited Creations

Wij leveren al tien jaar hoogwaardige plantarrangementen door heel Europa onder het label Plant Creations. Onze slogan luidt: The green gift that makes you smile. Omdat wij naast een glimlach ook graag zorgen voor een verrassing, introduceren wij de nieuwe lijn Limited Creations.

Onder de naam Limited Creations wordt iedere maand een nieuwe serie verrassende en hoogwaardige cadeaus uitgebracht voor het hogere segment. In een beperkte oplage, zoals de naam al zegt. De Limited Creations-arrangementen kenmerken zich door de combinatie van speciale planten en fraaie, onderscheidende potten in de nieuwe trendkleuren.

De eerste serie Limited Gold Creations is per direct leverbaar, de serie Limited Blue Creations volgt spoedig. Daarna komen wij iedere maand met een nieuwe serie Limited Creations, die zorgen voor een verrassing én een glimlach.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: sales@mixtcreations.nl

Voorjaarslijnen in de spotlights tijdens huisbeurs

Van 9 t/m 13 januari 2023 is de professionele vakhandel van harte welkom tijdens onze huisbeurs. Tijdens deze beurs presenteren wij de nieuwste voorjaarslijnen.

Dé trends voor dit voorjaar
Van vrolijke kleurrijke primula’s tot romantische plantarrangementen, het complete assortiment staat te schitteren op de huisbeurs. Natuurlijk is het ook een mooi moment om elkaar in het nieuwe jaar even te spreken en de toekomstplannen door te nemen.

Locatie en tijden
De huisbeurs is op de locatie van Mixt Creations in het veilinggebouw van Royal FloraHolland in Aalsmeer. De bezoektijden zijn tussen 07.00 en 17.00 uur, een afspraak maken mag via sales@mixtcreations.nl maar is niet verplicht.

Onthulling nieuwe huisstijl tijdens de Trade Fair

Vol trots onthulde Mixt Creations tijdens de Trade Fair de nieuwe huisstijl. Waar de merknamen Plant Creations en Mixt Creations door elkaar heen gebruikt werden in het verleden is nu een duidelijke splitsing aangebracht: Mixt Creations is het bedrijf zelf en Plant Creations het consumentenlabel waaronder unieke plantarrangementen door heel Europa verkocht worden.

The green gift that makes you smile

Na 10 jaar was het een mooi moment voor een rebranding van het bedrijf waarbij ook het logo van het label Plant Creations een kleine make-over heeft ondergaan. ‘De nieuwe uitstraling geeft een knipoog naar de slogan “The green gift that makes you smile” wat subtiel in het logo terugkomt door het glimlachende blaadje’, geeft Ton Kleijberg aan.

Ook op de weg kun je de nieuwe huisstijl van Mixt Creations trouwens zomaar tegenkomen. Want naast de vernieuwde website en alle andere kanalen is ook de bus in de nieuwe huisstijl ondergedompeld.

Trade Fair

Samen met een aantal partners heeft Mixt Creations onder de naam The Green Venture een heus “inspiration trend hotel 2023” gecreëerd tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. ‘Heel leuk om zo door het hele hotel heen o.a. onze unieke plantenarrangementen en andere toegevoegde waarde in de diverse kleuren en stijlen van 2023 te laten zien. En helemaal leuk dat we dit moment hebben uitgekozen om onze nieuwe huisstijl te onthullen. We kijken terug op een succesvolle en drukbezochte beurs’, aldus een enthousiaste Ton Kleijberg.

Samen ontwikkelen

Na tien jaar staat nog altijd kwaliteit en service voorop bij het team van Mixt Creations. Ton Kleijberg vertelt: ‘Mixt Creations is professioneler geworden. We ontwikkelen steeds meer samen met de klant. Door trends op de voet te volgen en moodboards te maken voor en met de klant, sluiten onze plantarrangementen nog beter aan op de eindklant. Dat is positief voor de exporteur én hun eindklant. Beide zien hun omzet stijgen doordat de plantarrangementen 100% passen bij wat de klant zoekt. Dat dit aanslaat hoorden we ook op de Trade Fair regelmatig terug van onze relaties.’

Over Mixt Creations

Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. De focus ligt op het midden- en hoogsegment; alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is Mixt Creations graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen. Kijk voor meer informatie op: www.mixtcreations.nl

Onthulling nieuwe logo en huisstijl tijdens de Trade Fair door een vertegenwoordiging van het team van Mixt Creations. V.l.n.r. Angelique van den Haak, Ton Kleijberg, Jolanda van der Hoorn en Esther Hoekstra

Mixt Creations viert 10-jarig jubileum met rebranding

Mixt Creations levert onder het consumenten label Plant Creations unieke plantarrangementen door heel Europa. De merknaam Plant Creations is inmiddels overal bekend, deze staat immers op alle plantenlabels, de bedrijfsnaam Mixt Creations was na 10 jaar toe aan een rebranding waarbij de bedrijfsindentiteit onder de loep genomen is.

Samen ontwikkelen
In tien jaar tijd is er veel veranderd bij Mixt Creations, behalve dan dat kwaliteit en service altijd voorop staan. Ton Kleijberg vertelt: “Mixt Creations is professioneler geworden. We ontwikkelen steeds meer samen met de klant. Door trends op de voet te volgen en moodboards te maken voor en met de klant, sluiten onze plantarrangementen nog beter aan op de eindklant. Dat is positief voor de exporteur én hun eindklant. Beide zien hun omzet stijgen doordat de plantarrangementen 100% passen bij wat de klant zoekt. ”

The green gift that makes you smile
Het nieuwe zakelijk logo geeft een knipoog naar de slogan ‘the green gift that makes you smile’ wat de kernvertaling is van de nieuwe strategie. De nieuwe huisstijl zal voor het eerst te zien zijn op de Trade Fair in Aalsmeer van 9-11 november, waar Mixt Creations aanwezig is met een ‘inspiration hotel’.

Over Mixt Creations
Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations die consumenten in binnen- en buitenland een glimlach bezorgen. De focus ligt op het midden- en hoogsegment; alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij is Mixt Creations graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen. Kijk voor meer informatie op: www.mixtcreations.nl